ANTALYA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ
2024-2025 Adli Yıl Açılış Programı

Adalet; her yerde, her zaman ve her koşulda istisnasız bir şekilde herkesi ilgilendiren, uygulanması, gösterilmesi, yaşanması, korunması, aranması ve uğrunda her şeyin feda edilmesi gereken müstesna bir değerdir.

Bu müstesna değerin uygulanması, gösterilmesi, yaşanması ve korunması ancak siz değerli meslektaşlarımızın sayesinde olacaktır.

Bağımsız ve tarafsız kararlarıyla bu müstesna değeri koruyan, istisnasız tüm bireylerin hak ve hukukunu korumayı şiar edinen, adaletin tecellisi yolunda fedakarca emek ve mesai harcayan, bu uğurda yorgunluk ve yılgınlık göstermeyerek, toplumsal huzur ve barışın tesisine en güçlü katkıyı sunan siz değerli meslektaşlarımızın ve tüm yargı personelimizin yeni adli yılını kutluyoruz, görevi başında şehit olan başta Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim KİRAZ olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm yargı çalışanlarımızı rahmetle yad ediyoruz.

2024-2025 Yeni Adli Yılının, Ülkemize, Milletimize, Yargı Teşkilatımıza ve Hukuk Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

 

Rıza CAN   Orhan ÖZDEMİR
Antalya Bölge Adliye Mahkemesi      Antalya Bölge Adliye Mahkemesi
Cumhuriyet BaşsavcısıBaşkanı